rosebook

rosebook

Test divatok

Követem...kövessem...

2016. augusztus 26. - Leyla Hamilton

lady-fit-kick.jpgÁltalánosan elfogadott tény, hogy a mai nők több mint 70%-át a testtudatában az formálja, hogy mi a divat manapság. Azok akik most felhördülve azt mondják hogy ugyan már, valószínűleg ugyan úgy megkésve, a tudatalatti cseles befolyása által esnek bele ebbe a kelepcébe,mint én. Természetesen, ahogy minden divathullám, csak időszakos hódítást nyer ezen nők életében. Vannak, akik viszont megtalálják az életformájukat ebben. Tegnap akadt egy cikk a látókörömbe arról, miszerint az új "testdivat" a telt és fitt.

fit-plump_1.jpgNa most...ezzel nem is lenne semmi gond. Magam sem vagyok egy szálkás alkat, pedig engem is elért már a konditerem hullám.Viszont tapasztalataim szerint, ha csak így a saját társaságomat lesem, minden negyedik nő, és igen ez egy érdekes szám lehet, alkati adottságai miatt nem tudja ezt követni...és igen azokra a bizonyos xs-es hölgyekre gondolok, akiket néhány éve úgy irigyelt mindenki, de ha ő elkezdte sorolni ennek a hátrányait akkor bizony elástunk a gondolatainkban. Pedig nekik az elmúlt évek "testdivata" ugyan olyan kihívás lehetett, mint jó néhány másik nő számára.Vajon mégis mi sarkal minket nőket arra, hogy ezekbe a divatokba beleessünk? Szinte kivétel nélkül ha magunkba nézünk követtünk már valami őrült, fogyókúrás trendet, vagy próbáltuk magunkat úgy átformálni, ahogy azt a tömeg elvárta. Mi az oka, hogy olyan kevés önbizalommal teli nő él ma a világunkban? Tényleg ekkora hatást gyakorol ránk az elénk vetített kép?...
3adf184a07705fe0dd6c21208cdff8a4.pngTalán senkit nem lep meg, hogy minden nőnek megvan a maga alkata, ami bizonyos fokig formálható. Lehet izmosítani, hízni, fogyni, de egy valami nem változik...a felépítésünk. Én ama szerencsés homokóra alkatba tartozom, azonban az összenyomott, és jó combos, vállas tábort erősítem ezen belül is,mivel hogy alkat kategórián belül is vannak alkategóriák...Mint egy jól felépített számítógépes rendszerben. Nem is egy barátnőm a fenti képen látható eper formába tartoznak és bizony jó pár körte alkatú barátnővel is megáldott a sors. Ezekben a nőkben mind egy közöst tudok mondani, hogy mindegyiknek van valami a testén, amit nem szeret. Hangsúlyoznom kell, hogy a magukon nem szeretett testrészek pedig úgy formálódnak, ahogy a "testdivat" alakul. Képesek vagyunk lemondani bármiről, ha arról van szó, hogy az éppen divatos ruhában jól mutatunk. Ja hisz ez is befolyásol minket, mivel a "testdivatokhoz" kapcsolódnak ruha divatok is.Ez nem meglepő, hisz így lehet a leginkább rávenni arra minket, hogy igen is kezdjünk bele az aktuális testfaragásba.

5722772_96b659ef9e3d5f25243ad15641242377_wm.jpg
Hölgyeim, ugyan világ megváltó gondolatokkal nem tudok szolgálni, hisz amit itt leírtam, azok pusztán megfigyeléseken és a neten való tájékozódáson alapulnak, azonban egyben biztos vagyok...Minden nő alkata rejt magában egyfajta tökéletességet. Ha magad számára nem felelsz meg, akkor tegyél ellene. De figyeld meg, hogy reagál erre a tested! Az én szervezetemben, a testépítő sportolók által verseny előtt oly szigorúan tartott diéta hatása egy egy hetes kórházi kezelés lett. Nem azért, mert olyan elvetemült az az életforma, hanem mert az én testemnek nem erre volt szüksége. Találd meg, ami jót tesz neked, amiről érzed, hogy igen, most jól érzem magam és utána ne keress tovább! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rosebookofmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr7111653166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása